Το απόφθεγμα της ημέρας
"Βιωματικά γνωρίζω ότι τα πάντα είναι ευτυχία. Αλλά η επιθυμία για την ευτυχία δημιουργεί πόνο. Όλες οι μορφές του πόνου γεννιούνται από αυτή την επιθυμία."
~Νισαργκαντάττα

Όροι Χρήσης

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα www.aytepignosi.com δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Καθώς η ιστοσελίδα www.aytepignosi.com είναι ένας ενημερωτικός δικτυακός τόπος και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και πληροφορίες για την υγεία, σε καμία περίπτωση οι πληροφορίες αυτές δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ιατρική γνωμάτευση ή άλλη επιστημονική υπόδειξη. Όλοι οι χρήστες της ιστοσελίδας www.aytepignosi.com καλούνται να απευθυνθούν στον ανάλογο επαγγελματία πριν εφαρμόσουν οποιαδήποτε πληροφορία που παρέχεται από τον δικτυακό τόπο www.aytepignosi.com.

Η ιστοσελίδα www.aytepignosi.com δηλώνει ρητά ότι δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για την τυχόν εφαρμογή, από οποιονδήποτε, οποιασδήποτε πληροφορίας υπάρχει στο περιεχόμενό της.

ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ

Η ανάρτηση με τις περισσότερες προβολές στην Αυτεπίγνωση μέχρι σήμερα:

Η ευτυχία δεν έρχεται από τις θετικές σκέψεις, έρχεται όταν ηρεμεί ο αναλυτικός νους

Παρόλο που η θετική σκέψη προφανώς είναι προτιμότερη από την αρνητική, από μόνη της δεν είναι αρκετή για να σε απαγκιστρώσει για πολύ απ...

Αν σας αρέσουν τα άρθρα της Αυτεπίγνωσης, μπορείτε να προσφέρετε ένα μικρό χρηματικό ποσό (όσο θέλετε εσείς) για να στηρίξετε την ιστοσελίδα. Με ποσό 10 ευρώ και άνω, θα λάβετε στο email σας δωρεάν το βιβλίο "Επίγνωση - Ανακαλύπτοντας τον αληθινό μας εαυτό". Ευχαριστώ πολύ! Να είστε καλά!
Νίκος Μπάτρας